Schrijf je in voor de optocht 2017
  • Welkom bij Pielhaas.nl

  Nieuws

  Vrienden van de Piëlhazekeutels live!

  31 januari 2017

  Vrienden van de Piëlhazekeutels live!

  Op zondag 19 februari vindt in de nieuwe Schouwburg voor de eerste keer ‘Vrienden van de Piëlhazekeutels live’ plaats. Tijdens dit muzikale evenement brengen jeugdige artiesten samen met oudgedienden nummers van toen en nu ten gehore. Denk bijvoorbeeld aan het trio van de Hazekeutel dat samen zingt met het trio van de Piëlhaas, de jeugdraad die samen met de grote raad een nummer ten gehore brengt en ouders die optreden met hun kinderen.
  Dit alles in samenwerking met onze eigen Hofkapel!
  Vele artiesten hebben hun medewerking aan deze middag al toegezegd, het belooft een mooie mengelmoes te worden van grote, TOPP en KLF artiesten.

  Het idee komt voort uit het geslaagde onderdeel tijdens het jubileum matinee van afgelopen jaar. Daar werd voor de eerste keer de combinatie tussen jonge en oudere artiesten gepresenteerd. Deze mix werd zo enthousiast ontvangen dat enkele betrokkenen besloten dat het een vervolg moest krijgen.
  Kortom een middag die je niet wilt missen aan de vooravond van de vastelaovend! Kom stemming proeven tijdens dit familie matinee en geniet van de optredens op zondag 19 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur in de kleine zaal van de Schouwburg!

  Terug