Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  Nieuws

  Frank Arts nieuwe voorzitter van De Piëlhaas

  26 juni 2017

  Frank Arts nieuwe voorzitter van De Piëlhaas

  Tijdens de algemene ledenvergadering van de Piëlhaas op vrijdag 23 juni, is Frank Arts benoemd tot de nieuwe voorzitter van de vereniging.

  Momenteel is Frank uiteraard alom bekend als Prins Frank II met adjudanten Paul en Hans. In zijn rijke verleden binnen de vereniging trad Frank daarnaast in 2003 toe tot de AAR als adjudant van Prins Edgar I. Nadat Jan Arts afscheid nam op 11-11-2016 heeft De Piëlhaas een seizoen zonder voorzitter gedraaid. De vereniging is blij dat Frank Arts nu het voorzitterschap op zich gaat nemen.

  Tijdens de afgelopen Vastelaovend heeft Venray al kunnen zien dat Frank een man is met altijd een lach op zijn gezicht. Daarnaast staat hij bekend om zijn vermogen om mensen te verbinden en bruggen te bouwen, altijd duidelijk in zijn communicatie en met aandacht voor detail. Frank is immer bereid te helpen, staat iedereen te woord en biedt mensen een luisterend oor. Zijn motto is dan ook: “wie geej ok ziet, wat geej ok viendt, ’t is de Vastelaovend die os allemaol verbiendt !” Want boven alles is Frank vooral heel prettig gezelschap en niet alleen een vastelaovesdier in hart en nieren, maar in al zijn organen.

  Frank succes!

  Terug

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}