Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  Nieuws

  Bronzen Piëlhaas voor Frans Rommen

  10 december 2017

  Bronzen Piëlhaas voor Frans Rommen

  Het bestuur van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas kent ‘de Bronzen Piëlhaas’ dit jaar toe aan Frans Rommen.

  De Bronzen Pielhaas is de hoogste onderscheiding van V.V. de Pielhaas. Deze wordt toegekend aan hen die grote verdiensten hebben op sociaal en cultureel gebied binnen de Venrayse samenleving. De verdiensten dienen vergaard te zijn gedurende een lange reeks van jaren en betrekking te hebben op de Venrayse gemeenschap.

  Frans voldoet ruimschoots aan de genoemde criteria.  Hij is een vrijwilliger in hart en nieren en waar hij kan draagt hij zijn steentje bij. Op diverse vlakken en in diverse functies is hij als vrijwilliger actief (geweest).
  Hij is bijvoorbeeld al 58 jaar lid van MMSK St. Petrus Banden, waar hij onder andere muziekles gaf aan de jeugd en altijd met de optocht meeloopt. Hij is daarnaast 25 jaar lid van de Springplank waar hij jeugdleider was, kampen organiseerde en samen met zijn vrouw de bar bemande met activiteiten. Ook is hij sinds jaren lid van de Commissie BK&T, de commissie die verantwoordelijk is voor de Prinsenwagen.
  Deze opsomming is slechts een gedeelte van alles wat hij gedaan heeft, Frans zijn leven staat in het teken van vrijwilligerswerk en de  lijst met functies zal de komende jaren alleen nog maar langer worden.

  De Piëlhaas feliciteert Frans Rommen en zijn vrouw Jeanne van harte met de toekenning van de Bronzen Piëlhaas. De Bronzen Piëlhaas wordt op 20 januari tijdens Circus Mök uitgereikt.

  Binnenkort volgt op deze site een uitgebreid interview met Frans.

  Terug

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}