Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  Nieuws

  Wakkere Piëlhaas voor SV Venray

  31 oktober 2019

  Wakkere Piëlhaas voor SV Venray

  Het bestuur van vastelaovesvereniging de Piëlhaas kent ‘de Wakkere Piëlhaas’ dit jaar toe aan SV Venray. ‘De Wakkere Piëlhaas’ wordt uitgereikt aan een persoon of vereniging die zich onderscheidt, op educatief of charitatief gebied, binnen de Venrayse samenleving. SV Venray onderscheidt zich al 75 jaar op educatief maar ook op charitatief gebied.

  Vanaf de oprichting is de club een warm thuis voor vele inwoners van Venray. Van jong tot oud en zowel voor jongens als meisjes. SV Venray heeft ook een grote en actieve G-afdeling wat nogmaals onderstreept dat het een thuis is voor alle inwoners van Venray. Momenteel zijn er 900 spelende leden binnen de club en zijn er ook nog eens 250 vrijwilligers wekelijks in touw. Dit zorgt voor het brede draagvlak in de samenleving, iedereen in Venray is wel op een manier betrokken bij de club. Daarmee is het ook een onderdeel van de identiteit van het dorp.

  Het wezenlijk onderdeel zijn van het de samenleving is iets wat SV Venray ook belangrijk vindt en uitdraagt. Er is een grote verbondenheid met de vastelaovend maar ook met andere culturele activiteiten. Op vele vlakken dragen de leden bij aan het mogelijk maken van deze evenementen, vaak in de rol van vrijwilliger. De club is hiermee verankert in de samenleving en de samenleving in al zijn facetten in de club.

  'De Wakkere Piëlhaas' wordt op 17 november uitgereikt tijdens Hazepaeper in de schouwburg in Venray.

  Terug

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}