Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  Nieuws

  Presentatie Hazestekt 2021-2022

  22 november 2021

  Presentatie Hazestekt 2021-2022

  Vur ‘t sezoen 2021-2022 hebbe weej Anke Hurkmans gevraogd d’n Hazestekt te òntwaerpe. Behalve fervent vastelaovesviērder is Anke ok aegener van ‘Wauw Speciaal voor jou’. Beej ‘Wauw speciaal voor jou’ mugde âltied zien wie ge bint. Dat viende weej beej de Piëlhaas ‘n mojje gedáchte. Ennen âldpreens haaj nie vur niks oeëts de leus “Blieft òw aege”.

   Anke: “Vastelaovend zit ien òw hárt en is same viēre en ien verbiending zien mit mekaar. ‘t Is nie allenneg belángriek um tiejes dees driej daag òw aege te laote ziēn, már iederen dág òw aege te meuge zien. Geluk is dá’che mugt zien wie ge bint.”

  Dit het Anke same mit ur passie vur vastelaovend práchteg vörmgegaeve ien d’n neejen Hazestekt.

  -----

  Zondag 21 november is in de Venraayse schouwburg de Hazestekt 2021-2022 uitgereikt aan Anke Hurkmans. In verband met de huidige maatregelen rondom corona is besloten de uitreiking in petit comité te laten plaatsvinden.

  Anke is  door VV De Pielhaas gevraagd de Hazestekt voor dit seizoen te ontwerpen. Naast fervent vastelaovesvierder is Anke ook eigenaar van Wauw Speciaal voor jou. Bij Wauw speciaal voor jou mag je altijd zijn wie je bent. Dat vinden we bij de Pielhaas een mooie gedachte. Een oud prins had niet voor niets ooit de leus “Blief ow Aege”.

  Anke: “Vastelaovend zit in je hart en is samen vieren en in verbinding zijn met elkaar. Het is niet alleen belangrijk om tijdens deze 3 dagen jezelf te laten zien, maar iedere dag jezelf te mogen zijn. Geluk is dat je mag zijn wie je bent. Als je met je hart je passie volgt, maak je succes”

  Dit heeft Anke samen met haar passie voor Vastelaovend prachtig vormgegeven in de nieuwe Hazestekt. Het witte (grotere) hart staat voor het zorghart van Anke. De 4 hartjes vormen samen een klavertje 4, het symbool voor geluk. Ook het lieveheersbeestje staat voor geluk. “het zijn geluk brengertjes” aldus Anke.

  De Hazestekt is voor € 5 te koop in de webshop

  Naast de webshop is de Hazestekt ook verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten:

  - PLUS Guido van Dijck | Thetru | Gastrobar TOF | Chocolaterie Rousseau | Cafe - Hotel Hulsman

  Terug

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}