Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  Nieuws

  Terugboeking kosten kaartjes Circus Mök

  02 januari 2022

  Terugboeking kosten kaartjes Circus Mök

  Beste liefhebber van Circus Mök,

  Wat hadden we jullie graag een prachtige Circus Mök voorstelling gegeven. Nadat de voorstelling in 2021 niet door is gegaan waren we erop gebrand jullie in 2022 met een spectaculaire voorstelling te verwonderen. Echter, jullie weten het ondertussen, het bekende virus strooit opnieuw roet in het eten. We moeten nog een jaar wachten. Ook in 2022 gaat de voorstelling niet door. Uiteraard gaan we de kosten voor de reeds aangeschafte kaartjes aan jullie terug betalen. Dit gebeurt als volgt:

  Kaartje gekocht in de voorverkoop? Het bedrag wordt door de VV De Piëlhaas teruggestort. Hiervoor wordt het rekeningnummer gebruikt wat gebruikt is voor de betaling.

  Kaartje gekocht via de schouwburg? De schouwburg verzorgt de terugboeking van de kosten van de kaartjes. Wellicht heb je hierover al een bericht ontvangen anders volgt dit nog.

   Heb je na 15 januari nog geen bedrag retour ontvangen neem dan contact op via kaartjesmok@pielhaas.nl.  Wij gaan er vanuit dat we in 2023 weer kunnen gaan knallen met een fantastische voorstelling en we hopen jullie dan te mogen begroeten!

  Haldtow!

  Commissie Circus Mök

  Terug

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}