Schrijf je in voor de optocht 2017
 • Vorst Rob

  Vorst Rob

  Rob van Lieshout, geboren op 9 mei 1973 in Venray. Getrouwd met Maaike. Samen hebben zij twee kinderen. Janna en Fabian.

  Rob is werkzaam in het basisonderwijs als  groepsleerkracht op de Petrus Banden school in Venray. Daarnaast heeft Rob een eigen bedrijfje Rob Presenteert. Hij presenteert in de breedste zin van het woord. Zo presenteert hij het Businessprogramma “Venray in Bedrijf aan Tafel,” op Peel en Maas TV en is hij al jaren de presentator van o.a. de Venrayse Ondernemersprijzen.

  Daarnaast is Rob ook NLP-practitioner.

  In 1994 deed Rob voor het eerst mee met Circus Mök. Dit gebeurde met het gezelschap Oewieë. In de afgelopen 20 jaar heeft hij hiermee regelmatig de piste betreden. De laatste keer was een aantal jaren geleden samen met Willy Voesten met een act waarin ze een parodie brachten op een bekende Venrayse kledingzaak. Met Oewieë hebben ze zich steeds verder ontwikkeld. Hoogtepunten waren een avondvullend programma in 2005 (De 1 april show) en de Sinterklaasshows die ze hebben gemaakt.

  In 2004 mocht Rob adjudant zijn van Prins Willy (Voesten). In die tijd was hij ook lid van de commissie Prinsenproklemasie. Na het aftreden als adjudant is hij uiteraard ook lid geworden van de AAR (Ald Adjudanten Rooj).

  Ook is Rob lid van V.V. De Zoepneus. Een vastelaovesclub die ooit begon om zich te 'verzetten' tegen de vastelaovesdinsdag. We persifleren met onze club graag de grote broer/zus De Piëlhaas. Maar natuurlijk zijn alle Zoepneuzen allemaal ras Piëlhazen. In 2010 werd Rob prins van dit beruchte gezelschap.

  Rob heeft functie neergelegd op 11 november 2018 en overgedragen aan Vorst Leon (Aarts).