Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  Inschrijfformulier optocht

  Inschrijfformulier deelname optocht

  Contactgegevens

  Naam en adres van leider / leidster in verband met te voeren correspondentie en verantwoordelijk voor het inleveren van een eventueel behaalde wisselbeker:

  Deelname

  Keuring en veiligheid

  Adres waar wagen en leider op zaterdagochtend voor de vastelaovend aanwezig is, in verband met keuring op veiligheid van de wagen:

  Ga akkoord met onze algemene voorwaarden*:

  Deelnemer(s) verklaart/verklaren akkoord te gaan, door middel van de digitale ondertekening, met het gehele optochtreglement met nummer OPTOCHTREGLEMENT | Versie: 2022/2023.2

  Enige opmerkingen:


  - Het optochtreglement met nummer OPTOCHTREGLEMENT | Versie: 2022/2023.2, dat via deze site te downloaden is een onverbrekelijk geheel met dit inschrijfformulier. Klik hier om het optochtreglement te downloaden.
  - Herinneringsmedailles ontvangt u tegen inlevering van deelnemerskaart en nummerbord bij de ontbinding van de optocht.
  - Uitreiking van de prijzen vindt om ± 18.11 uur plaats op het Schouwburgplein.

  LET OP!!!  Aanvang optocht 13.41 uur


  Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals vermeld in het optochtreglement met nummer OPTOCHTREGLEMENT | Versie: 2022/2023.2

  Ga akkoord met onze algemene voorwaarden*:


  Ik ga akkoord dat ik toegevoegd wordt in een algemene whatsapp groep voor de optochtdeelnemers. Hierin vindt geen communicatie plaats, maar is alleen om snel alle deelnemers te kunnen bereiken igv calamiteiten.