Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}

  Vorst Leon

  Vorst Leon

  Leon Aarts, geboren op 29 juni 1972 in Vierlingsbeek. Getrouwd met Lotte. Samen hebben zij twee kinderen Fleur en Jesse. Ze vieren fanatiek de Roojse vastelaovend met hun vrienden.

  Leon is werkzaam in het middelbaaronderwijs als  docent op het Hub van Doornecollege in Deurne. Hij geeft les aan de leerlingen van het vmbo basis en kader.

  Leon was zanger/presentator bij PSV en presenteerde bij PSVdiverse kampioensfeesten. Hij was “de vriend “ van Phoxy, de mascotte van PSV,  en presenteerde alle activiteiten van deze jeugdtak van PSV . Ook zit hij al tientallen jaren trouw als fanatieke supporter bij elke thuiswedstrijd op de tribune van zijn club.

  Leon was jarenlang DJ/ bedrijfsleider van feestcafé De Koets. Hier werd hij  door het Vastelaovesvirus  geïnfecteerd en heeft hem dit nooit meer los gelaten. Leon heeft in 2007 meegedaan aan het liedjesfestival en won dat jaar met het nummer “Superschottelslet.”

  Binnen de Piëlhaas is Leon betrokken geweest bij diverse commissies. Hij begon bij Tienermök en  presenteerde samen met Paul (Rutten) vanaf de start de Roetsj. Leon was jarenlang lid van de commissie Liedje. Ook werd hij door prins Paul (van Lipzig ) benoemd als Hof DJ! Ook verleende hij diverse hand- en span diensten bij verschillende commissies.

  Leon is ook lid van de SRV mannen een groep die de vastelaovend op een eigen, humoristische manier beleefd en viert. Bij de optocht levert de groep op bijzondere wijze commentaar bij de optocht met respect voor alle deelnemers en  meer voldoende zelfspot! Verder schrijft  Leon samen met vrienden Roel (Gommans) en Jules (Reivers) de liedjes voor diverse Venrayse vastelaovend artiesten zoals o.a.  Bjorn en Mieke en Nevvenén.

  In 2018 mocht Leon adjudant zijn van Prins Roel (Gommans). Na het aftreden als adjudant is hij uiteraard ook lid geworden van de AAR (Ald Adjudanten Rooj).

  Op 11-11-2018 is Leon geïnstalleerd als vorst van v.v. de Pielhaas.