Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  Nieuws

  Truus van Veghel ontvangt APK plak

  24 november 2019

  Truus van Veghel ontvangt APK plak

  Zaterdagavond 23 november jl heeft Truus van Veghel uit handen van het bestuur van de APK (oa Richard Janssen & Jan Arts) de APK plak mogen ontvangen.

  Truus van Veghel is voor velen vooral een bekend gezicht vanuit SV Venray waar ze al sinds 1971 lid is. Naast speelster en coach was zij bij SVV jarenlang beheerster van de kantine, lid van activiteitencommissie en verrichtte ze talloze andere functies. Ook nu nog is Truus volop actief binnen SV Venray.

  Er zijn echter nog vele andere vrijwilligersfuncties die Truus bekleed. Zo is Truus al sinds 2001 voorzitter van de “Venrayse Vrouwen Beweging”, sinds 2005 vrijwilligster bij de Zonnebloem, vrijwilligster bij de Zorggroep, collectant bij de Goede doelen actie en sinds 2007 medewerkster bij de Avondvierdaagse Venray. Verder was Truus 15 jaar lang vrijwilligster bij de Limburgse Bedevaart naar Lourdes en was ze 25 jaar bestuurslid van wijkvereniging “de Eendracht”. En daarmee is nog niet alles genoemd.

  Truus is verder ook nog een fervent vastelaovesvierster. Truus deed bijvoorbeeld al 32 keer mee aan de Venrayse optocht en zij presenteerde jarenlang de carnavalsavond op het Schuttersveld.

  Foto: Foto Hoedemackers

   

  Terug

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}