Schrijf je in voor de optocht 2017
 • {content_title}

  {content_content}

  Nieuws

  Häöltere Pölleke 2020 voor LR Internet

  20 februari 2020

  Häöltere Pölleke 2020 voor LR Internet

  Er zijn magere jaren geweest, of zelfs jaren dat er geen Häöltere Pölleke werd uitgereikt. Echter dit jaar liep de mailbox qua nominaties over. Het was dus nogal een gepuzzel om te komen tot een lijst van grote kanshebbers op de prijs die eigenlijk niemand wil hebben: Het Häöltere Pölleke!

  Zo wist de Peel & Maas namelijk te melden dat Venray precies 60 jaar geleden bevrijd werd en opperde de burgemeester dat het misschien wel een goed idee zou zijn om een 2e Floriade naar Noord Limburg te halen na het miljoenen debacle van de vorige editie.

  Echter is de eer toebedeelt aan LR Internet. Want tijdens de afgelopen editie van de Venrayse Ondernemers Prijzen kon er digitaal gestemd worden op de publieksprijs. Een methode die de vorige editie geweldig was verlopen en wat goed is is goed en moet je niet veranderen. Alles bleef bij het oude; incl de codes waarmee gestemd kon worden. Echter werkte op het moment van stemmen het hele systeem niet meer en was de chaos compleet. Uiteindelijk is de stemming d.m.v. ouderwets pen & papier nog redelijk goed verlopen.

  De posts die LR Internet de dagen daarna op social media plaatste over het feit dat het niet aan het systeem lag of de codes, maar helaas aan een menselijke fout konden hun echter niet meer redden!

  LR Internet is volgens de jury een terechte winnaar.

  Valt jou oog echter ook op een enorme flater dit komende jaar(?); stuur hem dan in naar pers@pielhaas.nl en wie weet ontvangt desbetreffende kluns volgent jaar zijn | haar eigen Häöltere Pölleke.

   

  Terug

  {content_title}

  {content_content}

  {content_title}

  {content_content}