Schrijf je in voor de optocht 2017

 • Warning: Attempt to read property "content_title" on bool in /data/cms/releases/470/core/core/core.func.php on line 2149

  Nieuws

  Ontwerper Hazestekt 2023: Roy Versleyen

  30 november 2022

  Ontwerper Hazestekt 2023: Roy Versleyen

  Tijdens de officiële opening van het vastelaovesseizoen is ook de nieuwe Hazestekt gepresenteerd. Voor het seizoen 2022-2023 is Roy Versleijen gevraagd de Hazestekt te ontwerpen. Roy heeft zich jarenlang als bestuurslid ingezet voor de Hazekeutel.  Het is een echte stille kracht en bovenal een echte vastelaovesvierder.

  Roy heeft zijn gevoel van vastelaovend geuit in zijn ontwerp. In het ontwerp zien we duidelijk twee aspecten terug: de tent en kameraadschap.  De tent verwijst naar zijn jarenlange functie als voorzitter van de commissie jeugdtent voor de Hazekeutel. Mede hierdoor heeft Roy een fascinatie voor tentfeesten ontwikkeld waar hij zelfs zijn beroep van heeft gemaakt.  Daarnaast zie je in het ontwerp twee hazen schouder aan schouder wat voor Roy het kameraardschap symboliseerd. “Tijdens de vastelaovend heerst een enorm gevoel samenhorigheidsgevoel. Alle haze zien geliek”, aldus Roy. En uiteraard ontbreek het gerstenat niet in het ontwerp, het favoriete drankje van Roy tijdens de vastelaovend.

  De Hazestekt is te koop voor € 5 bij Thetru, Gastrobar Toff, Plus van Dijck en café Hulsman

  Terug