Schrijf je in voor de optocht 2017

 • Warning: Attempt to read property "content_title" on bool in /data/cms/releases/470/core/core/core.func.php on line 2149

  Nieuws

  Rob II (Wilms) neeje Preens van Rooj

  06 januari 2024

  Rob II (Wilms) neeje Preens van Rooj

  Rob Wilms neeje Preens van Rooj

  Vanaovend is tiejes Rooj dat kumt goed uut, Rob II uutgekòmme as Preens van de Pielhaas. Same mit zien ádjudante Sil Michels en Dion Spoler göt heej dizze Vastelaovend veuròp.

  Rob II nieuwe prins van Venray Op zaterdag 6 januari, omstreeks 21.11 uur is tijdens ‘Rooj dat kumt goed uut’, Rob Wilms uitgekomen als Prins Rob II van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas. Samen met zijn adjudanten Sil Michels en Dion Spoler gaan zij deze vastelaovend voorop.

  Prins Rob II (35 jaar) is geboren en getogen Venraynaar en getrouwd met Evi. Samen hebben ze twee zoontjes, Ard en Loek. Rob komt uit een echte vastelaovesfamilie, zo was zijn oom (Piet van Dijck) in 1991 prins bij de Piëlhaas. Rob zelf was in 2004 jeugdprins van Venray, waar Sil destijds ook als adjudant acteerde. Rob is in het dagelijks leven werkzaam als leidinggevende bij het Venrayse familiebedrijf Wilms Infra en Wilms Tuininrichting gevestigd in Oostrum. Daarnaast is hij actief betrokken bij voetbalvereniging SV Venray als jeugdtrainer en leider en is hij voorzitter van de Ronde Tafel 160 Venray-Horst.

  Adjudant Sil (Michels, 35 jaar) is geboren en opgegroeid in Venray. Voor zijn studie week hij uit naar Eindhoven, waar hij is blijven plakken. Daar ontmoette hij zijn vriendin Corine, waarmee hij samenwoont. Sil is een échte handige duizendpoot en houdt van techniek. Met die vaardigheden is hij ooit begonnen met het bedenken en bouwen van escaperooms. Inmiddels is hij eigenaar van twee ‘Next Level Escaperooms’ aan het Stratumseind en is hij bezig met de opstart van twee nieuwe bedrijven. Een recreatiecentrum in het Beursgebouw in Eindhoven en een Citygame in Amsterdam. In zijn vrije tijd houdt hij onder andere van (wereld)reizen, borrelen met vrienden en sleutelen aan zijn Yamaha Scrambler.

  Adjudant Dion (Spoler, 33 jaar) is ook geboren en getogen in Venray en woont samen met vriendin Michelle. Samen ontfermen ze zich over Ollie de labradoodle. Dion is kok en eigenaar van ‘Spols Kitchen’. Met dit creatieve cateringsbedrijf wil hij food experiences bij zijn klanten en gasten overbrengen. Door de week werkt hij ook als docent bij Gilde Opleidingen in Venray. Daarnaast zou je Dion kunnen kennen van het dance event ‘Archive’ waar hij medeoprichter van is.

  Nu is het dan eindelijk zover. Na een intense voorbereiding staan Prins Rob II en zijn adjudanten Sil en Dion aan, en vieren ze deze vastelaovend met het motto: De knop um nòw ’t kan, laef òllie uut, weej stón án!

  Terug